Team

Even voorstellen

Het team...

   

Dierenarts Kim van Brakel

Als kind wilde ik al dierenarts worden, maar door het Nederlandse lotingsysteem heb ik eerst een studie Nederlandse taal- en letterkunde in Leiden afgerond. Daarna ben ik naar België vertrokken om daar mijn droom te verwezenlijken en aan een studie diergeneeskunde te beginnen. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Gent als dierenarts.

Na mijn afstuderen heb ik eerst een periode in Rotterdam gewoond, maar inmiddels woon ik alweer geruime tijd in Den Haag, de stad waar ik geboren en getogen ben. Ik woon niet alleen: ik ben getrouwd met Ewoud en samen hebben we twee dochters. Onze drie katten Pepe, Hidde en Mitsie en onze konijnen Fritz en Vlekkie, maken het gezin compleet.

Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan, niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje. Ik deed mijn werk met veel plezier, maar de droom van een eigen praktijk werd steeds sterker en ik heb ook niet lang na hoeven te denken toen de kans zich voordeed om de praktijk van dierenarts De Vrij over te nemen.

 

   

Dierenarts Nicole Haasjes

Ik werk twee dagen in de week in de praktijk. Ik ben in 2011 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik eerst 3 jaar bij een grote praktijk met diverse vestigingen in het Westland en Den Haag gewerkt. 

Ik woon vlak bij de praktijk samen met mijn vriend, onze 2 dochtertjes Elle en Mare, 2 hondjes Lizzy en Zora  en onze kat Sofie.

Als kleine meid was ik altijd al tussen de dieren te vinden en ik heb aardig wat zielige vogeltjes en ander grut mee naar huis genomen en opgeknapt.  Dierenarts worden, dat was wat ik wilde. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Uiteraard hoop ik dat alle dieren gezond blijven. Zo niet, dan sta ik graag voor u klaar!

   

Assistente Saskia Schrofer-Adolfs

Saskia is voor de meeste mensen een bekend gezicht. Ze werkt al sinds 1996 in deze praktijk. Eerst bij dierenarts De Vrij, en nu alweer geruime tijd in Dierenkliniek Van Montfoort. Voordat ze begon als dierenartsassistente, heeft Saskia bij de dierenambulance gewerkt. Ze heeft altijd met dieren willen werken en is in de praktijk helemaal op haar plek.

 

   

Assistente Joyce van der Valk – van Tent

Joyce is in 2007 bij dierenarts De Vrij begonnen en zet haar werk nu voort in Dierenkliniek Van Montfoort. Hierdoor is ook zij voor de meeste mensen een vertrouwd gezicht.  In haar vrije tijd doet Joyce samen met haar Mechelse herder Skye aan flyball.