Team

 

Even voorstellen

Het team...

   

Dierenarts Kim van Brakel

Als kind wilde ik al dierenarts worden, maar door het Nederlandse lotingsysteem heb ik eerst een studie Nederlandse taal- en letterkunde in Leiden afgerond. Daarna ben ik naar België vertrokken om daar mijn droom te verwezenlijken en aan een studie diergeneeskunde te beginnen. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Gent als dierenarts.

Na mijn afstuderen heb ik eerst een periode in Rotterdam gewoond, maar inmiddels woon ik alweer geruime tijd in Den Haag, de stad waar ik geboren en getogen ben. Ik woon niet alleen: ik ben getrouwd met Ewoud en samen hebben we twee dochters. Onze hond Nino, onze katten  Pepe en Hidde  en onze konijnen Fritz, Vlekkie en Neusje maken het gezin compleet. Nino is ook regelmatig op de praktijk te vinden waar hij achter de balie een oogje in het zeil houdt.

Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan, niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje. Ik deed mijn werk met veel plezier, maar de droom van een eigen praktijk werd steeds sterker en ik heb ook niet lang na hoeven te denken toen de kans zich voordeed om de praktijk van dierenarts De Vrij over te nemen.

 

   
   
   

Assistente Saskia Schrofer-Adolfs

Saskia is voor de meeste mensen een bekend gezicht. Ze werkt al sinds 1996 in deze praktijk. Eerst bij dierenarts De Vrij, en nu alweer geruime tijd in Dierenkliniek Van Montfoort. Voordat ze begon als dierenartsassistente, heeft Saskia bij de dierenambulance gewerkt. Ze heeft altijd met dieren willen werken en is in de praktijk helemaal op haar plek.

 

   

Assistente Joyce van der Valk – van Tent

Joyce is in 2007 bij dierenarts De Vrij begonnen en zet haar werk nu voort in Dierenkliniek Van Montfoort. Hierdoor is ook zij voor de meeste mensen een vertrouwd gezicht.  In haar vrije tijd doet Joyce samen met haar Mechelse herder Skye aan flyball.