Van Montfoortstraat 15,
2274 SR Voorburg
070-383 34 57

Actie urinescreening kat 2020

Heeft u een kat van 8 jaar of ouder? Dan is het verstandig om regelmatig een gezondheidscheck te laten uitvoeren. Een klein beetje urine van uw kat kan daar al in bijdragen.

Onlangs hebben wij een nieuw urine analyse apparaat aangeschaft, de Vet Scan UA, dat ons helpt om nog meer informatie over de gezondheidstoestand van uw kat te verkrijgen.

Zo kunnen we al vroegtijdig signalen van chronische nierziekte, diabetes mellitus en blaasproblemen in beeld brengen. En hoe eerder een diagnose gesteld kan worden, des te beter de prognose voor uw huisdier is.

In januari en februari kunt u tegen gereduceerd tarief een klein beetje urine van uw kat bij ons inleveren voor een screening. De kosten bedragen in deze periode €17,50, dit betekent een korting van bijna €10,- ten opzichte van het reguliere tarief.

Onze assistentes leggen u graag uit hoe u het beste wat urine kan opvangen van uw kat. Neem daarvoor gerust telefonisch contact op met de praktijk op 070-3833457.

LET OP! Het gaat enkel om een screenend urineonderzoek, waarbij het dier nog geen duidelijke symptomen of klachten heeft.