Van Montfoortstraat 15,
2274 SR Voorburg
070-383 34 57

Coronamaatregelen nog steeds van kracht

Beste huisdiereigenaar,

Gedurende de afgelopen Corona-crisis hebben wij alles in het werk gesteld om uw huisdier toch van goede diergeneeskundige zorg te kunnen blijven voorzien. Dit willen we graag zo voortzetten!

Dierenkliniek Van Montfoort is een bedrijf en daarmee wordt van ons verwacht dat wij een bepaalde verantwoordelijkheid nemen. Nemen wij deze niet, dan kan ons dat op een flinke boete komen te staan. Daarbij is COVID-19 nog steeds een actief en is het van het grootste belang dat we de kans op besmetting en verspreiding zo klein mogelijk houden.

Omdat wij zien dat veel mensen de neiging hebben om onze maatregelen rondom het Corona-virus steeds soepeler te interpreteren, vragen wij u nogmaals om uw aandacht en begrip voor onderstaand protocol.

WIJ VERZOEKEN U OM MAAR MET 1 PERSOON NAAR DE PRAKTIJK TE KOMEN EN IN DE SPREEKKAMER ACHTER DE GELE LIJN TE BLIJVEN WACHTEN!

Hieronder vindt u onze maatregelen zoals wij deze ook al eerder gecommuniceerd hebben. Leest u deze alstublieft nog eens aandachtig door:

  •  Wij vragen u om per PIN te betalen, vanaf heden is het NIET mogelijk om CONTANT te betalen. Kunt u niet per pin betalen, overleg dan met ons de mogelijkheden.- Wij geven op dit moment geen hand.
  • Wacht u alstublieft buiten als u ziet dat er iemand bij de balie staat. Wij zullen u binnen roepen.
  • Wij vragen u om zoveel mogelijk afstand tot het personeel en tot andere mensen in de wachtkamer te houden.
  •  Wij vragen u om met één persoon te komen.
  • Na binnenkomst in de spreekkamer, zullen wij uw kat uit zijn/haar mandje halen en blijft u achter de gele lijn wachten.
  • Na binnenkomst in de spreekkamer, zullen wij uw hond op de behandeltafel zetten en blijft u achter de gele lijn wachten.
  • Als u zelf gezondheidsklachten heeft in de vorm van een verkoudheid of andere luchtwegproblemen, verzoeken wij u om de afspraak te verplaatsen of om in geval van spoed iemand anders met uw huisdier te laten komen.

Wij volgen de adviezen van de overheid, het RIVM en de KNMvD.

Wij rekenen op uw begrip in de huidige situatie!

Team Dierenkliniek Van Montfoort