Van Montfoortstraat 15,
2274 SR Voorburg
070-383 34 57

Let op! Aangepaste openingstijden 2 t/m 6 oktober 2023

Van 30 september t/m 7 oktober gaan we weer een week steriliseren en castreren in Roemenië met het hele team. Dit betekent dat gedurende die week de praktijk bemand zal worden door inmiddels twee vertrouwde gezichten, paraveterinair Marjan en dierenarts Allie, máár met gewijzigde openingstijden. De praktijk is gedurende die week telefonisch bereikbaar en open… Lees meer »

Stichting We Care for Animals in Need

In oktober 2022 zijn we met ons volledige team afgereisd naar Roemenië, om daar een week honden en katten te steriliseren en castreren. Dit heeft zoveel indruk op dierenarts Kim van Brakel gemaakt, dat zij zich afgelopen maanden heeft ingezet om de stichting We Care for Animals in Need op te richten. Op deze manier… Lees meer »

Reisverslag Roemenië oktober 2022 Afgelopen juli bestond Dierenkliniek van Montfoort tien jaar. Na grondig overleg met het volledige team over hoe we dit zouden kunnen vieren, is er unaniem gekozen voor een sterilisatie- en castratieproject. En toen is het plannen en organiseren begonnen. We zijn  toevallig via via in contact gekomen met een groep dierenartsen… Lees meer »

Let op! Aangepaste openingstijden in de week van 3 t/m 7 oktober

Omdat wij – Kim, Saskia, Joyce en Anne – volgende week in Roemenië meewerken aan een sterilisatie- en castratieproject, zijn de openingstijden van de praktijk gewijzigd. Voor actuele informatie kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij doen ons best om de praktijk zo volledig mogelijk te bemannen komende week. Wij zullen u via facebook… Lees meer »

Let op: Tweede Paasdag is de praktijk gesloten

De praktijk is Tweede Paasdag gesloten. Dinsdagochtend 19 april is de praktijk weer geopend. In geval van spoed kunt u contact opnemen met AniCura Haaglanden op 085-4831300. https://www.anicura.nl/anicura-specialistisch-verwijscentrum-haaglanden-rijswijk/ Fijne Paasdagen toegewenst! Team Dierenkliniek Van Montfoort

Controleer de chipregistratie van uw huisdier!

Beste huisdiereigenaar, Sinds 1 november is de wet- en regelgeving rond het chippen en registreren van honden veranderd. Om de overgang naar de nieuwe wet- en regelgeving technisch niet nog ingewikkelder te maken dan het al is, betekende dit, dat ook de chipregistraties van andere huisdieren (o.a. katten en konijnen) in een ander jasje gestoken… Lees meer »

Februari 2022: Maand van het gebit!

Ook dit jaar is februari weer de maand van het gebit! Dit betekent dat u een afspraak bij ons kunt maken voor een gratis controle van het gebit en we 10% korting geven op de gebitsbehandelingen. Tot binnenkort! Team Dierenkliniek Van Montfoort

Woensdag 26 januari toch geopend!!!

Beste huisdiereigenaars, Met het nodige gepuzzel is het ons toch gelukt de praktijk ook woensdag 26 januari te bemannen. De praktijk is woensdag 26 januari geopend en telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Vriendelijke groet, Team Dierenkliniek Van Montfoort