Van Montfoortstraat 15,
2274 SR Voorburg
070-383 34 57

Reisverslag Roemenië oktober 2022 Afgelopen juli bestond Dierenkliniek van Montfoort tien jaar. Na grondig overleg met het volledige team over hoe we dit zouden kunnen vieren, is er unaniem gekozen voor een sterilisatie- en castratieproject. En toen is het plannen en organiseren begonnen. We zijn  toevallig via via in contact gekomen met een groep dierenartsen… Lees meer »

Let op! Aangepaste openingstijden in de week van 3 t/m 7 oktober

Omdat wij – Kim, Saskia, Joyce en Anne – volgende week in Roemenië meewerken aan een sterilisatie- en castratieproject, zijn de openingstijden van de praktijk gewijzigd. Voor actuele informatie kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij doen ons best om de praktijk zo volledig mogelijk te bemannen komende week. Wij zullen u via facebook… Lees meer »

Let op: Tweede Paasdag is de praktijk gesloten

De praktijk is Tweede Paasdag gesloten. Dinsdagochtend 19 april is de praktijk weer geopend. In geval van spoed kunt u contact opnemen met AniCura Haaglanden op 085-4831300. https://www.anicura.nl/anicura-specialistisch-verwijscentrum-haaglanden-rijswijk/ Fijne Paasdagen toegewenst! Team Dierenkliniek Van Montfoort

Controleer de chipregistratie van uw huisdier!

Beste huisdiereigenaar, Sinds 1 november is de wet- en regelgeving rond het chippen en registreren van honden veranderd. Om de overgang naar de nieuwe wet- en regelgeving technisch niet nog ingewikkelder te maken dan het al is, betekende dit, dat ook de chipregistraties van andere huisdieren (o.a. katten en konijnen) in een ander jasje gestoken… Lees meer »

Februari 2022: Maand van het gebit!

Ook dit jaar is februari weer de maand van het gebit! Dit betekent dat u een afspraak bij ons kunt maken voor een gratis controle van het gebit en we 10% korting geven op de gebitsbehandelingen. Tot binnenkort! Team Dierenkliniek Van Montfoort

Woensdag 26 januari toch geopend!!!

Beste huisdiereigenaars, Met het nodige gepuzzel is het ons toch gelukt de praktijk ook woensdag 26 januari te bemannen. De praktijk is woensdag 26 januari geopend en telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Vriendelijke groet, Team Dierenkliniek Van Montfoort

LET OP WOENSDAG 26 JANUARI AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Beste huisdiereigenaars, Helaas zien wij ons genoodzaakt in verband met de huidige quarantainemaatregelen de praktijk woensdag 26 januari bij hoge uitzondering te sluiten. De praktijk zal tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 16.00 en 18.00 uur telefonisch bereikbaar zijn en geopend zijn voor het afhalen van voeding en medicatie. In geval van spoed verwijzen… Lees meer »

Aangepaste openingstijden december 2021

Allereerst willen wij u heel fijne Kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2022 wensen! Rondom de feestdagen zijn de openingstijden op de volgende dagen aangepast: Vrijdag 24 december is de praktijk geopend tot 15.30 uur Vrijdag 31 december is de praktijk geopend tot 15.30 uur. Buiten onze openingstijden kunt u in geval van spoed contact… Lees meer »