Van Montfoortstraat 15,
2274 SR Voorburg
070-383 34 57

Tijdelijke stop van aanname nieuwe cliënten (mei/juni 2021)

Beste eigenaars, De laatste jaren is onze praktijk flink gegroeid, waar we natuurlijk harstikke blij mee zijn. Om echter toch de zorg en kwaliteit te kunnen blijven garanderen die u van ons gewend bent, zien wij ons genoodzaakt de komende vier weken geen nieuwe cliënten bij ons in te schrijven. Bent u al bij ons… Lees meer »

Openingstijden tijden feestdagen 2021

Allereerst wensen wij u een fijne Kerst en een heel gelukkig en hopelijk gezond 2021 toe! Onze openingstijden tijdens de feestdagen zijn als volgt: 24 december sluit de praktijk om 15.30 25 en 26 december is de praktijk gesloten 31 december sluit de praktijk om 15.30 1 januari is de praktijk gesloten Team Dierenkliniek Van… Lees meer »

Cat Friendly Clinic – Silver

Sinds afgelopen week mogen we onze praktijk een Cat Friendly Clinic (Silver) noemen, dit is een accreditatie die door de ISFM (International Society of Feline Medicine) afgegeven wordt. Het betekent dat we katten vriendelijk en voorzichtig behandelen, dat we weten welke behoeften katten hebben en dat we beschikken over katvriendelijke faciliteiten. Zo proberen we tijdens… Lees meer »

December goede doelen-actie 2020!

Elk jaar in december besteden wij als praktijk aandacht aan een goed doel. Dit jaar willen we graag de stichting Hondenbrokkenmakers onder de aandacht brengen. Deze stichting heeft zichzelf als doel gesteld het leven van straathonden in Roemenië te verbeteren.  Hun hoofdactiviteit bestaat uit het steriliseren van honden ter plaatse om zo het aantal zwerfhonden… Lees meer »

Mondkapje verplicht…

Gezien de verscherpte Coronamaatregelen, willen wij als praktijk daar ook onze verantwoordelijkheid in nemen en vragen wij u om bij binnenkomst van de praktijk een mondkapje te dragen. Wilt u uw eigen mondkapje meenenemen? Hartelijk dank voor uw begrip!

Coronamaatregelen nog steeds van kracht

Beste huisdiereigenaar, Gedurende de afgelopen Corona-crisis hebben wij alles in het werk gesteld om uw huisdier toch van goede diergeneeskundige zorg te kunnen blijven voorzien. Dit willen we graag zo voortzetten! Dierenkliniek Van Montfoort is een bedrijf en daarmee wordt van ons verwacht dat wij een bepaalde verantwoordelijkheid nemen. Nemen wij deze niet, dan kan… Lees meer »

Koningsdag 2020

In verband met Koningsdag is de praktijk vandaag gesloten. In geval van spoed kunt u vandaag contact opnemen met de Spoedkliniek van Anicura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden op 085-4831300. https://www.dierenkliniekvanmontfoort.nl/spoed/ Morgenochtend is de praktijk weer geopend vanaf 9 uur. Wij wensen alle dieren en hun baasjes een fijne dag, lekker thuis en met elkaar!

Aangescherpte maatregelen Coronavirus maart 2020

Beste huisdiereigenaar, De praktijk is nog steeds geopend volgens de normale openingstijden, maar in verband met het Coronavirus zijn wij genoodzaakt de al ingevoerde maatregelen nog iets aan te passen. Leest u dit bericht alstublieft aandachtig door!  Wij vragen u om per PIN te betalen, vanaf heden is het NIET mogelijk om CONTANT te betalen…. Lees meer »